Valutor:

Europeiska Och Amerikanska Män ASICS Gel Blå 0aCHhhFa

  • 973 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,407  s.kr513
Spara: 64% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Europeiska Och Amerikanska Män ASICS Gel Blå 0aCHhhFa
Europeiska Och Amerikanska Män ASICS Gel Blå 0aCHhhFa
Europeiska Och Amerikanska Män ASICS Gel Blå 0aCHhhFa

Asics

ASICS Gel-upphöja 4 löparskor godkänts av American Podiatric Medical Association, GEL-upphöja 4 running skon är utformad för optimal foten hälsa och den perfekta blandningen av komfort och teknik. Den DuoMax stödsystem och Rearfoot GEL dämpning System förbättra stöd och mjukgöra chocken från hårda stötar, som ger hela dagen stabilitet och komfort.


Mesh övre


Mesh överdelar kommer att innesluta varje fot andas komfort. Perforeringar i tyget öka luftflödet för att skapa en bättre och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas i. Överlägg Linda mellanfoten för att öka stödet och leverera en låst-i passform, minska i-sko slirning så att du kan njuta av jämn och störningsfri framsteg. En Ortholite sockliner ligger ovanpå en stödjande mellansula, genomföras för att leverera ett extra lager av plysch och hygienisk förtrampas komfort. Denna premium produkt har högre rebound egenskaper men ger också utmärkt fukttransport och hög andningsförmåga; så du är damp-fri och bekväm varm, längre avstånd dagar.


SpEVA-mellansula


I mellansulan fungerar den dynamiska DuoMax Support System (en dubbel densitet mellansula material) för att stabilisera foten under push-off och landning fas, kontroll av pronation och förebygga skada. En längd av SpevaFoam mellansula material finns under fötterna för att förbättra bounce-back egenskaper och minska mellansula uppdelning; den extra kudden ger en mjuk känsla och ökad komfort för en jämn, oavbruten rida. Sitter under SpEVA plattformen och komplimang sin studsiga natur är Rearfoot GEL dämpning System. Denna smarta teknik arbetar för att minska chock under fasen inverkan; skonar lederna som du spurta ner på hårt, oförsonliga betong och möjliggör en fredlig övergång till mitten av hållning.


AHAR yttersula


Trusstic systemet har genomförts för att minska vikten på den enda enheten och länka framfot och rearfoot. Det fungerar tillsammans med den vägledningsrutten att uppmuntra en mer konsekvent och riktad gait, utan att kompromissa med skons strukturella integritet. AHAR, en mycket slitstarka gummiblandningen, är strategiskt placerade på yttersulan att ge extra hållbarhet och dragkraft i hög belastning. Slitbanan ger tillförlitligt grepp, så att stabilitet på våta och torra marken.